Demi Lovato
NY TYPE I 2017? Demi Lovato går inn i det nye året med en brasiliansk flamme. Splash News

Demi Lovato: Har fått seg ny kjæreste

Det er ikke tvil om at sangeren faller for én spesiell type gutter.

TOPP.NO: Det går virkelig fort i svingene med kjærligheten for Demi Lovato (24) for tiden! I november ble skjønnheten koblet til MMA-utøveren Luke Rockhold, og bestekompisen hennes, Nick Jonas, holdt liv i ryktene ved å snappe MYE av de to turtelduene

Men nå kobles altså «Let It Go»-sangeren til enda en ny MMA-utøver. Det kan se ut som at hun har begynt å gå for én spesiell type gutter — muskuløse karer som har som levebrød å slåss med andre menn er tydeligvis det Demi synes er hot for tiden. Lol!

LES OGSÅ: Tyga brukte nakenbilde av Kylie Jenner som cover på ny singel

Brunetten har nemlig tilbrakt mye tid sammen med MMA-utøveren Guilherme Vasconcelos (30), og den brasilianske flammen hennes har ikke nølt med å dele mange bilder av artisten på sin private Instagram-konto. 

Ut fra bildene kan man se at det visstnok nye paret har tilbrakt nyttårsaften sammen, og Guilherme, som har kallenavnet «Bomba» i MMA-miljøet, har satt et hjerte som bildetekst under sin siste post av dem sammen. Ntaaaw!

LES OGSÅ: Slik sjekker du opp crushet ditt — basert på hvilket stjernetegn han er!

Foreløpig har ikke Demi bekreftet forholdet deres, men det er ikke tvil om at de er et pent par sammen!


Betyr dette at Demi, som avsluttet sitt seks år lange forhold med Wilmer Valderrama (36) i sommer, går inn i det nye året med ny type?


Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger