All Over Press

Den best kledde i Hollywood

Disse stjernene ble kåret til de best kledde i året som gikk.

I løpet av 2011 er det mange stjerner som har imponert på den røde løperen.

På den fasjonable nyttårsfesten til MTV fikk Selena Gomez mye skryt for kjolen som faktisk var av norsk design.

Den 21 år unge skuespilleren i Modern Family, Sarah Hyland, ble også roset for sitt valg av kjole, selv om den nesten falt av på grunn av en feil.

Selena og Sarah er imidlertid ikke de eneste stjernene som fortjener ros for stilige hverdagsantrekk og elegante antrekk på den røde løperen.

Derfor kåret TOPP de best kledde stjernene i Hollywood i 2011:

Motebloggene vi elsker

Og vinneren er....

Lauren Conrad!

Hun ble kjent gjennom reality-serien Laguna Beach i 2004, og har siden den gang seilt opp som et stil-ikon i Hollywood. Dette er Topp-juryens begrunnelse:

- Lauren imponerer alltid! Lauren har en enkel, men elegant stil som er lett å la seg inspirere av. Hun overdriver aldri med tilbehør, og velger alltid farger som kler henne godt.

Er han Lauren Conrads nye kjæreste?

Se bildeserie:

På en god andre plass kommer ingen ringere enn Vanessa Hudgens. Vanessa jobber for tiden med den nye filmen hennes Journey 2, og reiser rundt i Australia. Dette er Topp-juryens begrunnelse:

- Den søte California-jenta ser alltid like kul ut, og er ikke redd for å leke seg med klær. Et stort pluss er at Vanessas stil gir masse inspirasjon og er lett og stjele uten at det koster for mye penger.

- Ikke et liv som passer for meg

Se bildeserie:

Finn ut hvem som kom på tredje, fjerde og femte plass i kåringen av Hollywoods best kledde i den nyeste utgaven av TOPP (2. utgave, 2012), og les mer av juryens begrunnelser.

Dette er bladet du skal se etter:

TOPP

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger