All Over Press

Alle vil ha Taylor Swift

Men vil det bli drama på den store begivenheten?

Det er tydelig at alle vil ha en bit av Taylor Swift om dagen.

Ikke nok med at hun skal pryde coveret av Vogue i februar (Se Topp-bloggen), men i tillegg skal hun opptre på den prestisjefylte Grammy Awards, skriver TheMorningCall.com.

Det var kanskje akkurat det Taylor trengte, etter at skuespilleren Ashley Tisdale viste seg å ha kapret eks-kjæresten hennes.

- Derfor ble det slutt

Vil det bli drama?

Selv om hun skal opptre på den store begivenheten, ser det ikke ut til at hun ble nominert for hennes best selgende album «Speak Now».

Hun er nominert for tre priser, men alle er innenfor country-sjangeren: Beste album innen Country for albumet «Speak Now», beste solo opptreden innen Country og beste country sang for «Mean»

Hun bør uansett se på det som en ære og få lov til å opptre blant de største artistene og store stjernene i verden, på prisutdelingen 12. februar i Los Angeles.

Vi får håpe at sangene hennes ikke skaper drama i salen, ettersom det er blitt sagt at Swift dater Zac Efron, men synger om eksen, Jake Gyllenhaal, i det siste albumet.

Scenen vil hun dele med andre nominerte som Bruno Mars, Jason Aldean, Kelly Clarkson, Foo Fighters og den kommende klesdesigneren Nicki Minaj.

Taylors hemmelige sminketriks

taylor swift

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger