Demi Lovato (19) med ny singel.

Demi snakker ut om sammenbruddet

Fikk spiseforstyrrelser av presset.

Disney-stjernen Demi Lovato er ute med en ny singel og alt virker tilsynelatende perfekt i livet hennes, men nå snakker hun uit om sammenbruddet.

– Det ble bare for mye. Jeg led av alle spiseforstyrrelser du kan tenke deg, og egentlig alt som følger med det. Eksprimenterte også mye, og det var virkelig ille, sier hun til talkshowdronningen Ellen DeGeneres.

Kroppsfokuset i denne bransjen er tøft, det er det ingen tvil om. Demi sier rett ut at hun fraråder andre jenter å følge i hennes spor.

- Problemene du hadde fra før blir bare verre og alt går nedover, sier Demi til Ellen.

– Jeg hadde mennesker rundt meg som dyttet meg i flere retninger. De som brydde seg ville at jeg skulle gå og legge meg, men presset fra dem som ikke brydde seg var også der. Heldigvis er ikke de menneskene en dell av livet mitt lenger. Nå er jeg på et såpass trygg på meg selv at jeg kan se når en person bryr seg mer om businessen enn meg.

Demi Lovato er voksen for alderen på 19 år, men sier hun nå er mer moden enn noen gang. En av grunnene til at jeg valgte å snakke om dette, er fordi jeg ble syk på grunn av de tynne modellene på magasinforsidene. Så var det noen som sa det til meg at dette kanskje ikke er så lurt, og virkelig dyttet meg i riktig retning. –Jeg håper jeg også kan være et så godt forbilde for en ung jente en dag, sier hun.

Demis beste råd til andre i samme situasjon er å snakke med rådgiveren på skolen, foreldre eller venner.

- Det er så mange mennesker som er villige til å lytte, bare du er villig til å snakke ut, sier hun .

Sjekk ut coveret til Demi Lovatos nye singel, «Give Your Heart A Break»!

demi lovato

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger